Laudele lui Sturzu pentru Ponta: A întrecut pe Facebook lideri ai Occidentului, ai unor state de două sau trei ori mai mari ca România

Publicat: 05 10. 2014, 15:22
Actualizat: 19 05. 2015, 18:51

Liderul tinerilor social-democrați, Mihai Sturzu, fost component al formației Hi-Q, și-a lăudat șeful pe linie de partid, Victor Ponta, despre care spune că a câștigat deja competiția prezidențială pe Facebook, fiind cel mai urmărit politician. Sturzu evidențiază că premierul Ponta a întrecut la „acest capitol lideri ai Occidentului”.

După ce a fost propulsat de Victor Ponta în funcția de președinte al TSD, Mihai Sturzu încearcă să răsplătească încrederea acordată prin comunicate în care laudă activitatea șefului.

„Pe Facebook, românii și-au votat deja președintele! Tinerii și internauții sunt alături de Victor Ponta. Victor Ponta a câștigat deja, la scor, lupta din mediul online cu contracandidații săi pentru Președinția României. Primul-ministru este cel mai urmărit politician de pe Facebook și chiar a întrecut la acest capitol lideri ai Occidentului, ai unor state de două sau trei ori mai mari ca România”, susține într-un comunicat Sturzu.

El continuă seria de laude la adresa lui Victor Ponta amintind că este normal ca acesta să conducă clasamentul în mediul online, doarece „PSD e primul partid care a introdus votul electronic și care a organizat un congres on-line”.

Sturzu își exprimă speranța că „like-urile” internauților se va transforma în voturi pentru Victor Ponta la alegerile prezidențiale.
Victor Ponta a adunat după o campanie agresivă 536.298 de like-uri. Președintele Franței, Francois Hollande, are pe Facebook 502.475 like-uri, președintele american, Barack Obama, a strâns 42.925.888 like-uri, cancelarul german Angela Merkel are 832.863 de like-uri, fostul președinte francez Nicolas Sarkozy a strâns 988.461 de like-uri, premierul britanic a adunat 355.024 de like-uri, iar premierul spaniol, Mariano Rajoy Brey are 116.243 de like-uri.

Klaus Iohannis are pe pagina sa de Facebook 226.606 like-uri, Elena Udrea este activă și a adunat 224.391 de aprecieri.