Liviu Negoiță: În toamnă demarăm alegerile interne pentru candidatul la Președinție

Publicat: 22 04. 2013, 15:13
Actualizat: 31 01. 2019, 22:29

Prim-vicepreședintele PDL Liviu Negoiță a declarat, luni, că în toamnă vor fi demarate alegerile în interiorul PDL pentru desemnarea candidatului partidului la Președinție.

„Intrăm în interiorul partidului cu aceste alegeri după vacanța de vară, în toamnă. Până atunci, până când vom demara acest proces, o să discutăm în interiorul partidului să vedem cine sunt cei care doresc să participe la această procedură. În toamnă ar urma să dăm drumul la procedura respectivă”, a precizat Liviu Negoiță întrebat în legătură cu alegerile din PDL pentru desemnarea candidatului partidului la Președinție.

Prim-vicepreședintele PDL Andreea Paul a declarat, sâmbătă, că PSD va avea candidat la Președinție „arbitrar stabilit de baroniada pesedistă”, iar la PNL va fi „eternul candidat Crin Antonescu”, ea precizând că PDL își va stabili candidatul printr-o competiție internă.

„Noi suntem singurul partid de opoziție de centru-dreapta din România care își va face alegeri interne pentru desemnarea candidatului la prezidențiale. Ce se întâmplă la PSD? Se cunoaște, vor avea un candidat arbitrar stabilit de baroniada pesedistă. La PNL avem eternul candidat la prezidențiale, pe Crin Antonescu”,a spus Paul.

Ea a spus că în PDL vor intra în competiția internă pentru desemnarea candidatului la prezidențiale mai mulți candidați și că aceasta va fi declanșată „probabil în acest an”.