Marcel Ciolacu, în autoizolare după ce a intrat în contact cu trei politicieni confirmați cu SARS-CoV-2

Publicat: 30 09. 2020, 12:05
Actualizat: 30 09. 2020, 12:14
Marcel Ciolacu, în autoizolare după ce a intrat în contact cu trei politicieni confirmați cu SARS-CoV-2

Trei lideri PSD Sălaj au fost infectați cu virusul SARS-CoV-2. Aceștia s-au întâlnit vineri cu Marcel Ciolacu, liderul partidului, care s-a autoizolat începând de azi. Surse politice au declarat că liderul PSD și-a făcut testul pentru coronavirus și a decis să se izoleze până la aflarea rezultatului. La mitingul electoarl s-a aflat și Paul Stănescu, aflat de asemenea în izolare, până la venirea recultatului testului. 

Tiberiu Marc, președintele Consiliului Județean Sălaj, vicepreședintele PSD Zalău și fostul prefect Florin Florian au fost testați pozitiv cu noul coronavirus, după ce în cursul zilei de vineri s-au întâlnit cu Marcel Ciolacu, Vasile Dîncu și Paul Stănescu, la miting electoral în Zalău.

Simptomele de Covid au început să apară sâmbătă, mai întâi la președintele CJ, apoi și la ceilalți doi.

Ciolacu și Stănescu, în izolare așteptând rezultatul testului Covid

Surse politice au declarat pentru Mediafax că liderul PSD Marcel Ciolacu a mers miercuri dimineața și și-a făcut testul pentru COVID-19, după ce a interacționat cu lideri PSD Sălaj, care sunt confirmați cu virusul SARS-CoV-2.

Marcel Ciolacu nu are simptome ale bolii Covid-19, însă a decis să se autoizoleze până când va veni rezultatul testului.

Întâlnire electoral înainte de alegeri. Trei politicieni au fost confirmați ulterior cu Covid-19

Cu o zi înainte de alegerile locale, Tiberiu Marc, preşedintele Consiliului Judeţean Sălaj, a aflat că are COVID-19. Mai mulți colegi de partid cu care a intrat în contact au făcut testul duminică și au fost depistaţi cu noul coronavirus. Sergiu Panie, vicepreşedintele PSD Zalău, Florin Florian, candidatul PSD la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean și Ioan Miclea, directorul societății Citadin Zalău sunt internați la spital.

Evenimentul electoral la care au participat mai mulți lideri PSD s-a desfășurat în aer liber, în Parcul Central al orașului Zalău.

Sergiu Panie, vicepreşedintele PSD Zalău, Florin Florian, candidatul PSD la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean și Ioan Miclea, directorul societății Citadin Zalău sunt internați la spital.