Mesajul lui Dragnea, pentru Tudorel Toader, în așteptarea evaluării lui Lazăr și Kovesi

Publicat: 26 03. 2017, 23:29
Actualizat: 27 03. 2017, 09:05

„Eu îl voi sprijini indiferent de ceea ce va transmite, doar cu o singură condiție: dacă abordarea lui va fi cinstită și bine argumentată, indiferent ce propunere sau ce evaluare va prezenta publicului, pentru că dumnealui a spus la dumneavoastră în emisiune că va face o evaluare”, a declarat președintele PSD, Liviu Dragnea, încontextul în care Tudorel Toader ar trebui să prezinte, luni, raportul de evaluarea a evaluarea activității procurorului general, Augustin Lazăr și a șefei DNA Laurei Codruța Kovesi.

Liviu Dragnea a afirmat că îl va sprijini pe Tudorel Toader, „dacă abordarea va fi una corectă, cinstită, fundamentată, argumentată”.

„Din partea mea va avea susținere și din partea PSD. Aștept să văd cu ce evaluare iese. Nici nu am vrut să îi dau idei, cine știe, să zică cineva că îi sugerez”, a mai spus Liviu Dragnea.

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a declarat, marți, că verificările privind activitatea Parchetul Înaltei Curți de Casație și Justiție și DNA se apropie de final și că va comunica concluziile la data stabilită.

Catalina Manoiu, catalina.manoiu@mediafax.ro