Mesajul lui Victor Ponta pentru Congresul PNL

Publicat: 28 06. 2014, 15:04
Actualizat: 07 05. 2019, 22:23

Premierul Victor Ponta a postat pe un site de socializare un mesaj în care „urează succes Congresului PNL”, amintind rolul liberalilor în răsturnarea guvernului Ungureanu și înlăturarea PDL din administrația locală.

„Urez succes Congresului Partidului Național Liberal – un partid cu mare tradiție și o contribuție istorică importantă în viața politică a României. Le mulțumesc tuturor militanților și votantilor PNL pentru aportul la construcția USL și pentru sprijinul esențial pe care l-au dat în 2012 pentru doborârea Guvernului PDL condus de MRU ( un guvern corupt și incompetent care a dus România pe marginea prăpastiei!) și pentru înlăturarea din conducerea locală a județelor și oraselor a odioșilor baroni PDL – iști. Asigur PNL de respectul meu și le urez să contribuie în continuare la obiectivul fundamental al schimbării României!”, apare pe site-ul de Facebook al premierului.

Congresul PNL se desfășoară la Palatul Parlamentului, în cadrul lui Klaus Iohannis fiind ales președinte al PNL și candidat la prezidențiale.