Mihai Fifor, după audierile miniștrilor propuși la Apărare și la Afaceri Interne: ”Un simulacru de cea mai proastă calitate!”

Mihai Fifor, după audierile miniștrilor propuși la Apărare și la Afaceri Interne: ”Un simulacru de cea mai proastă calitate!”
Mihai Fifor, după audierile miniștrilor propuși la Apărare și la Afaceri Interne: ”Un simulacru de cea mai proastă calitate!” | FOTO - MEDIAFAX
Publicat: 23/12/2020, 14:37
Actualizat: 23/12/2020, 15:02

Audierile miniștrilor propuși pentru a prelua portofoliile la Apărare și la Afaceri Interne – Nicolae Ciucă și Lucian Bode – l-au determinat pe senatorul PSD Mihai Fifor să posteze un text acuzator în mediul online. Potrivit acestuia, nu a fost vorba decât despre ”un simulacru de cea mai proastă calitate”.

Mai mult, Fifor cataloghează coaliția de Dreapta ca fiind una ”a sărăciei naționale”, până și transmiterea Programului de Guvernare doar în această dimineață scoțând în evidență superficialitate. Mai mult, Mihai Fifor scrie în mediul online că – în ceea ce privește Ministerul Apărării – propunerea guvernamentală s-a rezumat la ”trei coli A4”, iar atunci când a solicitat programul de guvernare pentru MAI i s-a trimis, în cele din urmă, ”CV-ul domnului Bode”.

”Audierile de miniștri al Apărării și al Afacerilor Interne tocmai s-au încheiat. Concluzia – un simulacru de cea mai proastă calitate! Se pare teribila Coaliție a sărăciei naționale a transmis programul de guvernare către Parlament numai în cursul acestei dimineți.

Pe site-ul Camerei Deputaților a fost afișat Programul de guvernare după începerea în comisiile reunite a audierilor propunerilor de miniștri. Pe masa Comisiei, trei coli A4 cu ceva despre propunerea guvernamentala în domeniul Apărării. Pentru Interne am cerut Programul de guvernare și mi s-a adus, într-un târziu, CV-ul domnului Bode. Este crasă o bătaie de joc la adresa parlamentarilor de orice culoare politică”, notează senatorul PSD Mihai Fifor pe pagina sa de socializare.

Mihai Fifor: ”Așa audieri, așa Guvern! Dispreț total și lipsa cumplită de soluții”

Senatorul PSD concluzionează că, până acum, ”nimeni nu și-a permis un asemenea dispreț” față de Parlamentul României, iar reprezentanții PNL și USR PLUS nu sunt interesați decât de ”funcții” și de ”ciolan”.

Mihai Fifor mai scrie pe Facebook că nu există o ”dezbatere serioasă”, cu atât mai mult cu cât vor fi luate măsuri care îi vor afecta pe toți românii. Și, totodată, este oferită o imagine a vitezei debordante – ”totul e pe repede înainte” -, care duce la un rezultat previzibil.

”Nimeni, niciodată nu și-a permis un asemenea dispreț față de Parlament. Programul de guvernare a fost transmis întotdeauna cu cel puțin o zi înainte de audieri, pentru a acorda parlamentarilor timp de studiu pentru formularea întrebărilor. Dacă cei din PNL și USR – Plus acceptă această abordare înseamnă că îi interesează doar funcțiile, ciolanul.

Din păcate, nu are loc nicio dezbatere serioasă asupra măsurilor care ne vor afecta pe toți. Totul e pe repede înainteai voie 3 întrebări de grup parlamentar și nu este permis dialogul cu candidatul”, mai scrie Mihai Fifor.

”Noaptea minții. Și ca tot tacâmul fie complet, presa nu are voie în sală. Din motive de pandemie. Așa audieri, așa Guvern! Dispreț total și lipsa cumplită de soluții. Austeritatea vine odată cu noul Guvern de sărăcie națională!”

Mihai Fifor

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Condamnarea pentru viol a lui Harvey Weinstein, anulată de o instanță din New York