Mihai Tudose, reacție după demiterea lui Voiculescu: De la ,,diamant” la bolovan

Publicat: 14 04. 2021, 15:53
Actualizat: 14 04. 2021, 16:01
Mihai Tudose, reacție după demiterea lui Voiculescu: De la ,,diamant” la bolovan

Mihai Tudose, europarlamentar şi vicepreşedinte al PSD, a reacționat la revocarea lui Vlad Voiculescu din funcţia de ministru al Sănătăţii: „De la

„Cu Barna, Cioloş şi ai lor… De la «diamant» la bolovan, de la «bărbaţi de stat» la băieţeală de curtea şcolii… E un pas mic, nu e aşa? Acasă toţi! Cu USR‘ Plusu’ vostru care dă numai minus. Cu Cîţu cu tot….”, transmite Mihai Tudose.

Reacţia liderului social-democrat vine după ce premierul Florin Cîţu a anunţat că miercuri i-a înaintat preşedintelui Klaus Iohannis documentele de revocare din funcţia de ministru al Sănătăţii a lui Vlad Voiculescu.

Iohannis a semnat revocarea.

Potrivit lui Cîţu, interimatul funcţiei va fi asigurat de către Dan Barna, până la numirea unui nou ministru la conducerea ministerului Sănătăţii.

De asemenea, a fost demisă şi Andreea Moldovan, secretar de stat la ministerul Sănătăţii.

Anca Dragu, după demiterea lui Vlad Voiculescu: Instabilitatea nu face decât să se răsfrângă ca un domino asupra tuturor cetăţenilor

Preşedintele Senatului, Anca Dragu a declarat că nu poate fi făcută o reformă peste noapte, 4 luni într-un sistem profund îmbolnăvit de corupţie timp de 30 de ani.

Anca Dragu: Nu ne putem clătina în faţa presiunilor sistemului şi nu ne putem clătina în faţa jocurilor politice

„Nu poţi face o reformă peste noapte şi nu poţi face o reformă în 4 luni într-un sistem profund îmbolnăvit de corupţie timp de 30 de ani. În ulimii ani acest minister a fost condus de oameni urmăriţi penal sau de oameni care au fost obiectul jocurilor politice pentru câteva luni ca mai apoi să fie schimbaţi.