OFICIAL PREZIDENȚIAL, DESPRE ARMA TV A PD-L: „UN BĂRBAT BLOND, PLĂPÂND, CU OCHELARI, PLIN DE SÂNGE, FĂRĂ DOI DINȚI, CU OCHI TUMEFIAȚI…”

OFICIAL PREZIDENȚIAL, DESPRE ARMA TV A PD-L: „UN BĂRBAT BLOND, PLĂPÂND, CU OCHELARI, PLIN DE SÂNGE, FĂRĂ DOI DINȚI, CU OCHI TUMEFIAȚI...
Publicat: 23/04/2012, 19:19
Actualizat: 25/04/2012, 15:53

….talk show-urile în care numărul participanților estedezechilibrat politic, iar moderatorii sunt înregimentați împotrivaPDL. Este potrivit pentru acel gen de execuții televizate, pentrucă este singurul care poate face față, cu stilul său care nu placenimănui. E foarte potrivit pentru execuții. E ca osul de pește:nici nu poți să-l înghiți, nici nu poți să-l scuipi, îți stă îngât”, a declarat Lăzăroiu pentru Gândul.

Marcel Hoară a fost multă vreme invitatul de serviciu alcanalelor de știri. Multă vreme s-a crezut că prezența secretaruluide stat la atât de multe emisiuni se datora faptului că era dispusoricând să apară la televizor și că oricum nu prea avea ce face laminister. Surse din PDL spun însă că a existat o decizie asumată deconducerea partidului de a continua să-l trimită pe Hoară latalk-show-uri, pentru că îi enervează foarte tare pe moderatori șile răspunde obraznic sau agresiv. Furia moderatorilor secanalizează către Hoară, partidul și guvernul devenind subiectesecundare.

Hoară: „Nu mi s-au dat indicații să-mi enervezadversarii”

Împricinatul Marcel Hoară s-a arătat măgulit de aprecierile luiLăzăroiu, deși susține că nu-i nimic premedidat, prestația sa”enervantă” vine de la sine. „Câteodată mă simt ca un boxer, ca unom care trebuie să ofere o replică și încerc să performez, sătransmit cel mai bine informația cetățenilor (…) Au fost șimomente în care anumite persoane nu erau disponibile și atuncipartidul mi-a solicitat să merg la emisiuni. Nu mi s-au datniciodată indicații să fiu incisiv sau să-mi enervez adversarii”, aspus Hoară pentru

Gândul

.

Marcel Hoară a devenit centrul dezbaterii din interiorul PDL cuprivire la figurile care ar trebui să reprezinte partidul latelevizor, după ce europarlamentarul Cristian Preda i-a cerut,într-o declarație publicată de Gândul în edițiade luni, să stea departe de platourile tv, pentru că nu areargumente, este neconvingător și devine „o povară” pentru partid.Lăzăroiu a sărit, ieri, în apărarea lui Hoară, pe care l-a numit”un boxer plin de șiretlicuri”. Într-o postare pe site-ulblogary.com, Lăzăroiu face apologia secretarului de stat: „unbărbat blond, plăpând, cu ochelari (care pare mai curând genul«nerd») a devenit spaima tele-show-urilor de nișă. (…) Cândadversarul îl încolțește și e deja a obosit, îl ia în brațe. Dupăce îl ia în brațe, prin surprindere, îl lovește sub centură sau îlcalcă pe picior. Când nu se uită arbitrul, lovește adversarul cucapul în bărbie. Pe urmă îl ia iarăși în brațe. Când face pirueteîntinde piciorul și își seceră adversarul. Trebuie să recunoaștemcă nu e deloc un boxer care să respecte vreo regulă

Marcel de Niro, în ring cu moderatorii

Consilierul prezidențial crede că boicotul impus de PDLcanalelor de știri Realitatea TV și Antena 3 ar trebui să-lexcepteze pe Hoară, pentru că el se încadrează perfect în profilulemisiunilor celor două televiziuni. „Dar să vedem cine suntadversarii lui Hoară și mai ales cum e organizat meciul în ring.Hoară, PDL, are în ring doi sau trei combatanți declarați înainteameciului: PNL, PSD și, uneori, PC. Aceștia îi cară pumni din toatedirecțiile. (…) Organizatorii meciului sunt în pragul isterieipentru că Hoară, plin de sânge, fără doi dinți, cu ochii tumefiați,precum Jake La Motta (din Raging Bull), rămâne în picioareclătinându-se și rânjește către adversari: «Nu m-ați pus lapodea!». Ei, organizatorii, investesc atâția bani pentru o execuțieexemplară și bărbatul plâpând cu ochelari le aruncă banii la coșulde gunoi”, mai notează Lăzăroiu.

Hoară pune la pământ și plutonul deexecuție

Consilierul prezidențial admite însă că Hoară este potrivit doarpentru anumite emisiuni. „El este perfectpentru….(Citește maideparte în pagina următoare)

Tentativă de suicid. Marea campioană a ţării a înghiţit un pumn de pastile. A fost...
Ce a strigat Ionuţ Cercel în cimitir. Au izbucnit în plâns cu toţii...
FOTO. Antonia, selfie-uri interzise cardiacilor, într-un costum de baie prea mic pentru formele ei generoase!...
Semnele care apar pe piele când ai o boală de inimă. Cum se modifică unghiile
Ce avere a avut Petrică Cercel, de fapt, și cui rămâne moștenire
Ce gest a făcut Gică Hagi la nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc! `Merită toată...
Floarea CADAVRU, una dintre cele mai rare din lume. De unde îi vine numele și...
A căzut mitul celor 10.000 de paşi pe care trebuie să-i facem pe zi, pentru...
O nouă metodă de înșelăciune face ravagii printre șoferi. Pagube de zeci de mii de...
BANCUL ZILEI – O blondă bine, acostată de câțiva șmecherași
Companie: Cifra reală a infectărilor în România, peste 25.000 cazuri noi pe zi. Unde se...
Ce a strigat Ionuţ Cercel în cimitir. Au izbucnit în plâns cu toţii...
Virilitatea lui a INTRAT în istorie. Ce a făcut cu cele 70 de soţii a...
Adio, centrale de apartament! Cu ce vor fi înlocuite, facturile vin mult reduse
Care este vârsta la care devenim adulți, de fapt. 18 ani este total greșit, descoperirea...
O femeie a văzut o „pasăre fericită” într-un copac. S-a apropiat și a încremenit FOTO
Vestea ȘOC a momentului despre Florin Salam, la câteva zile după moartea lui Petrică Cercel
Doliu uriaș. A murit un fost președinte. Televiziunea națională a făcut anunțul
E DEZVĂLUIREA MOMENTULUI. Un politician important din PNL s-a înrudit cu un interlop feroce. Petrecere...
EXCLUSIV. E război total pe piaţa de energie. De ce avem de fapt facturi prea...
Povestea unei tinere din România care a construit o afacere de milioane şi îşi vinde...