Oltean: Vocea unitară în PDL – nu demisia președintelui, nu demisia BPN, ci analiză serioasă

Publicat: 14 12. 2012, 12:09
Actualizat: 26 06. 2013, 09:26

Liderul PDL Bistrița-Năsăud, Ioan Oltean, a declarat, vineri, că vocea unitară în PDL este: nu demisia președintelui partidului, nu demisia BPN, ci o analiză serioasă, stabilirea unei strategii de opoziție” și convocarea unei convenții la sfârșitul lunii martie sau începutul lunii aprilie 2013.

„În partid nu a fost niciodată unanimitate. Există democrație, dar vocea unitară este: nu demisia președintelui, nu demisia BPN, ci o analiză serioasă și stabilirea unei strategii de opoziție”, a precizat Ioan Oltean la sosirea la ședința Colegiului Director al PDL.

El a spus că în PDL există mulți lideri care ar putea prelua conducerea partidului, dar că în acest moment nu se pune problema demisiei actualei conduceri.

„Vrem ca PDL să rămână în integralitatea lui așa cum este astăzi și ne manifestăm ca un partid solid de opoziție. În acest moment nu se pune problema demisiei, ci doar a convocării unei Convenții Naționale la sfârșitul lunii martie – începutul lunii aprilie”, a mai spus Oltean.

El a adăugat că se impun, categoric, schimbări la nivelul organizațiilor PDL, acolo unde scorul obținut a fost mic.

Liderii centrali și județeni ai PDL se reunesc, vineri, în Colegiul Director, prima ședință a partidului după eșecul înregistrat la alegerile parlamentare.

La ora transmiterii acestei știri, ședința Colegiului Director a început.