Pașcu reacționează: Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită! Mulțumesc PSD, bine am ajuns!

Publicat: 15 09. 2019, 16:13

„Întâi Dragnea mă exclude fără explicații de pe lista candidaților la europarlamentare si fuge ca sa nu dea ochii cu mine! Apoi Dăncilă mă propune comisar în locul Corinei și pe urma tot ea îmi retrage candidatura, tot fără nicio explicație! Iar azi una ca Grapini, îmi neagă toată activitatea! Vorba proverbului: nicio faptă bună, nu rămâne nepedepsită! Mulțumesc PSD, bine am ajuns!”, a scris Ioan Mircea Pașcu, duminică, pe Facebook.

Reacția vine și în contextul în care un schimb de replici a avut loc pe Facebook între Ioan Mircea Pașcu și Maria Grapini. Pașcu i-a transmis că a devenit „mai catolică decât Papa”, în timp ce Grapini a spus că este stranie schimbarea atitudinii față de ea, precizând că nu e vina ei că acesta nu a mai prins loc la europarlamentare.

Grapini i-a mai reproșat fostului europarlamentar că în activitatea sa în PE este pe peultimul loc, neluând niciodată cuvântul în sesiunile plenare și nedepunând amendamente.

Ioan Mircea Pașcu a anunțat, miercuri pe Facebook, că ambasadorul României la UE, Luminița Odobescu, l-a informat că a fost instruit să își retragă candidatura la postul de comisar european interimar al României. Decizia retragerii a fost a premierului Viorica Dăncilă, mai spune acesta.