Playlist de alegeri. Melodia cu substrat pe care PDL-iștii și-au votat vicepreședinții. VIDEO

Publicat: 06 04. 2013, 16:58
Actualizat: 07 04. 2013, 10:01

Democrat-liberalii reuniți, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, în ședința Consiliului Național de Coordonare (CNC), au beneficiat de un fundal sonor deosebit la sesiunea de vot a vicepreședinților, din boxele sălii răsunând celebra melodie „Bang Bang (My baby shot me down)”, transmite MEDIAFAX.

„Bang, bang, he shot me down/ Bang, bang, I hit the ground/ Bang, bang, that awful sound/Bang, bang, my baby shot me down”, au fost versurile melodiei cover la ale cărei acorduri au răsunat în urechile democrat-liberalilor, care stăteau la coadă pentru a-și ridica buletinele de vot.

Stând în picioare, PDL-iștii au mai ascultat cover-uri ale Maddonnei (Frozen), Barbra Streisand (I am a women in love) sau Depeche Mode.

La ora transmiterii acestei știri, democrat-liberalii se află în cea de-a doua procedură de vot, după ce și-au ales vicepreședinții. Ambele sesiuni de vot au beneficiat de ambient muzical.

Reuniunea democrat-liberalilor a beneficiat și în debut de un registru muzical, prin intonarea imnului partidului și, ulterior, a imnului național.

ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3. PRIMA SEMIFINALĂ – Cine merge mai departe