Ponta: „Nu am de gând să redeschid OTV-ul”

Publicat: 19 04. 2013, 23:21
Actualizat: 29 07. 2014, 18:24

Mesaj cel puțin ciudat al premierului Victor Ponta către Dan Diaconescu, azi, la Congresul PSD: premierul i-a transmis fondatorului Partidului Poporului că nu are de gând „să redeschidă” OTV-ul, în condițiile în care premierul nu are teoretic atribuții în interzicerea sau redeschiderea posturilor radio TV.

La începutul Congresului, președinta PP-DD, Simona Man, îi transmisese liderului PSD Victor Ponta mesajul lui Dan Diaconescu, anunțându-l că „numai PPDD îl poate scăpa de PNL și PC”.

„Cum ați spus, doamnă, că nu ne-am gândit la acest lucru, dar dacă insistați”, a fost replica premierului, după ce Man și-a încheiat discursul.

Președintele PSD a rugat-o pe Man să-i transmită lui Dan Diaconescu că nu a închis OTV-ul, „dar nici nu are de gând să-l redeschidă”.

„Să bați un fenomen nu e un lucru simplu, poți bate un om, dar un fenomen nu e simplu”, a glumit Victor Ponta pe seama contracandidatului său de la alegerile parlamentare Dan Diaconescu.

La conferința de alegeri a PSD București, Ponta le-a spus celor de la PP-DD să își păzească parlamentarii, deoarece el nu îi va păzi.

ROMÂNII AU TALENT SEZONUL 3, cea de-a treia semifinală. Cine sunt cei care concurează pentru un loc în finala ROMÂNII AU TALENT din 10 mai