Președintele Camerei Deputaților îl atacă pe Crin Antonescu într-o filmare postată pe Facebook. VIDEO

Publicat: 07 03. 2014, 14:35
Actualizat: 18 05. 2015, 20:30

Președintelele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, s-a înregistrat în biroul său și a postat materialul video pe pagina personală a unui site de socializare. În înregistrare, Zgonea îl atacă pe fostul președinte al Senatului, Crin Antonescu, despre care spune că este „un om instabil, care fuge de orice responsabilitate”.

„Crin Antonescu fuge de orice responsabilitate. A fugit de la guvernare, a fugit din USL și acum a fugit și de la șefia Senatului. Nu poate fugi însă de electorat. Un om instabil, care se lasă pradă unor gesturi impulsive și emoționale nu poate aspira să ajungă primul om din stat”, spune Zgonea în înregistrarea video.

Președintele Camerei continuă ironic atacul la adresa lui Crin Antonescu despre care spune că acum „are mai mult timp liber”.

„Această funcție trebuie să revină unui senator USL pentru a reflecta voința exprimată de alegători în decembrie 2012. Avem nevoie de un senator care să vină la serviciu și care să fie preocupat de legi, trebuie să revizuim procesul de revizuire al Constituției, de modificare al legilor electorale și descentralizarea. Electoratul așteaptă de la Parlament legi necesare modernizării României și continuării creșterii economice capabilă să genereze locuri de muncă și bunăstare”, continuă pesedistul în înregistrarea video.

Valeriu Zgonea nu este primul care folosește site-ul de socializare Facebook pentru a trimite mesaje politice, la el apelând și președintele Traian Băsescu când și-a rostit „Adio PDL”.