Reacția lui Ponta, la un pas să rămână fără doctorat: Mă apuc să-mi mai fac unul

Publicat: 30 06. 2016, 13:01
Actualizat: 11 10. 2016, 11:33

„Ok – tehnocrații au rezolvat principala problemă a țării – mi-au luat și ei doctoratul ( ca Băsescu în 2012)! Înțeleg că acum ( după această mare victorie) totul va fi bine – de azi încep să crească încasările la buget să ieșim din deficit/ de azi începem să primim banii europeni pe care nu i-am luat până acum/ de azi plătim subvențiile în agricultură, mărim salariile și pensiile / de azi nu mai mor bebelușii în spitale și nici nu se mai dau subiecte grele la examenul da capacitate / și de azi nu mai suntem ‘marfa’ pe care o vând tehnocrații ca să primească o promovare când se întorc la Bruxelles!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Acesta a comentat și că este „onorat” de efortul pe care Cabinetul Cioloș l-a făcut pentru o singură persoană: „o ordonanță de urgență doar pentrut mine, o Comisie doar pentrut mine ( când am primit verdictul de neplagiat în 2012 de la același CNACTDU a mai fost o teză de doctorat examinată în același timp – fac pariu ca nu aveți ‘Curaj’ să o revedeți și pe aceea) / o hotărâre definitivă dată în favoarea mea de ICCJ în 2014 ignorată! Vă mulțumesc din inimă dragi politruci!”.

Fostul premier a ținut să-i anunțe, ironic, pe miniștrii tehnocrați că de astăzi se va ocupa să scrie o nouă teză de doctorat, cu tema „Fabuloasa Guvernare Tehnocrată și mărețele sale realizări pentru poporul român”. „That will be fun!!!!”, a conchis Ponta.