Tomac a pulverizat un jet de apă termală către deputați, în timpul moțiunii pentru demiterea ministrului Dan, prefăcându-se că are un SPRAY CU GAZE: Îmi spuneți care este distanța între cei care inhalează gaze și cei care le emit? Că eu asta o să fac acum

Publicat: 11 09. 2018, 20:07
Actualizat: 02 10. 2018, 15:28

„Vreau, doamnă ministru, să mai explicați o chestiune clară. Știu că mulți dintre vorbitorii de aici din sală au spus că nu este o problemă să inhaleze populația gaze. Doamnă ministru, am aici niște gaze”, a spus deputatul PMP Eugen Tomac, marți, de la pupitrul Camerei Deputaților, în timpul dezbaterilor privind moțiunea simplă prin care opoziția cere demisia ministrului de Interne.

Tomac s-a întors către Carmen Dan, aflată în stânga lui, și a scos din sacou un flacon alb.

„Îmi spuneți care este distanța între cei care inhalează gaze și cei care le emit? Că eu asta o să fac acum”, a declarat Eugen Tomac, după care a pulverizat din spray către deputați.

Deputatul PMP a declarat, ulterior, contactat de MEDIAFAX, că a pulverizat spre deputați un jet cu vapori de apă termală și că în flacon nu s-au aflat gaze iritante.

Deputații au dezbătut, în plenul de marți, moțiunea simplă cu titlul „Bastoanele PSD peste obrazul democrației românești”” prin care partidele de Opoziție cer demisia lui Carmen Dan din funcția de ministru de Interne. Votul final urmează să aibă loc în plenul de miercuri al Camerei Depuților.