Udrea se declară „loială până la capăt” președintelui Băsescu

Publicat: 12 06. 2014, 12:48
Actualizat: 19 05. 2015, 04:51

Președintele PMP, Elena Udrea, a declarat că, indiferent cât va dura cariera sa politică, va rămâne un om politic loial proiectului președintelui Traian Băsescu pentru România, considerând că viziunea acestuia „despre ce trebuie să fie țara aceasta trebuie dusă mai departe de cineva”.

Elena Udrea a fost întrebată, joi, la Cluj-Napoca, într-o conferință de presă, în legătură cu evoluția sa politică, dacă nu vrea să se desprindă de eticheta de „protejata din punct de vedere politic a lui Traian Băsescu”.

„Protejate sau susținute au fost foarte multe colege în politică, de la Anca Boagiu, la Monica Macovei sau Roberta Anastase. Că una singură și-a asumat să rămână până la capăt alături de proiectul președintelui, indiferent câtă supărare a generat această loialitate, este altceva sau că una singură și-a asumat să ducă o luptă, care a fost și a președintelui, până la capăt. Indiferent cât va dura cariera mea politică, voi rămâne un om politic loial proiectului președintelui Traian Băsescu pentru România. Cred în acest proiect și că acesta trebuie continuat, de aceea mă aflu în PMP, din convingerea că viziunea lui Traian Băsescu despre ce trebuie să fie țara aceasta trebuie dusă mai departe de cineva”, a afirmat Udrea.

Întrebată, în continuare, dacă se gândește la varianta ca Traian Băsescu să preia conducerea PMP după ce își încheie mandatul de șef al statului, Elena Udrea a spus că totul depinde la ce se gândește acesta.

„Eu nu pot să mă gândesc la nimic, depinde ce se gândește domnul președinte”, a subliniat Udrea.

Întrebată dacă și-ar dori preluarea PMP de Băsescu, ea a răspuns că își dorește „foarte multe lucruri din toamna aceasta”.

Vasile Măgrădean, corespondenti@mediafax.ro

Citește și Candidează, Elena!