Un nou candidat intră în cursa pentru Primăria Capitalei

Publicat: 18 04. 2016, 19:20
Actualizat: 11 10. 2016, 11:53

„Am luat hotărârea de a accepta propunerea Partidului Ecologist Român de a candida pentru funcția de primar general al municipiului București. Voi, profesioniștii din administrația publică locală, nu vă regăsiți în opțiunile partidelor voastre, cele care v-au trimis aici, preferând să apeleze la oameni de la ONG-uri în loc să aleagă oameni cu experiență, ca și dumneavoastră. Cu regret constat că în anul 2016 partidele, în concubinaj cu ONG-urile, decid să înlocuiască profesionalismul cu notorietatea”, a spus Deaconescu în ședința extraordinară a Consiliului General al Municipiului București. Biroul Permanent Național al Partidului Ecologist Român a validat luni candidatura sa la Primăria București.

În contextul candidaturii sale, acesta a anunțat că se va abține să voteze proiectul de hotărâre privind eliberarea avizului de amplasare a bannerelor de publicitate politică în afara campaniilor electorale, proiect care a fost respins de CGMB.

„Valorile noastre comune ne-au adus împreună și am hotărât ca prin acest parteneriat să câștigăm Primăria Capitalei promovând valorile ecologiste. Ideile și proiectele ecologiste sunt obligatorii pentru un București modern, pentru creșterea calității vieții, pentru asigurarea confortului și bunăstării locuitorilor orașului”, au precizat reprezentanții PER.