Un primar îl contrazice pe Liviu Dragnea: „Cătălin Ivan e membru PSD. La noi în comună”

Publicat: 22 02. 2017, 22:19

Primarul comunei Dobrovăț, Cătălin Iulian Mărtinuș, a declarat miercuri, corespondentului MEDIAFAX că Ivan a fost transferat la Dobrovăț de la Organizația Sectorului 1.

„Eu nu cunosc declarația domnului președinte Dragnea pentru că sunt la muncă. Dar situația reală pot să v-o spun. El (

Întrebat dacă face parte Cătălin Ivan din PSD, Cătălin Iulian Mărtinuș, primarul de la Dobrovăț a răspuns că „din câte cunosc eu, da. Cătălin Ivan este membru PSD, având și confirmarea organizatiei județene”.

În ceea ce privește discuțiile privind faptul că pentru a face parte din organizația de la Dobrovăț, Cătălin Ivan ar trebui să aibă adresa din buletin în acea localitate, Cătălin Iulian Mărtinuș a explicat că „au fost discuții la momentul respectiv pe tema asta și ne-am uitat în statut împreună cu o comisie și în statut scrie că

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a susținut, miercuri, după ședința CExN a PSD, că europarlamentarul Cătălin Ivan nu este membru al partidului și că, în consecință, nu poate fi exclus din PSD.

„Le-am explicat colegilor mei un lucru foarte important: nu poate fi exclus din partid cineva care nu mai e membru. Dlomnul Cătălin Ivan nu mai e membru al partidului demult. A fost exclus de organizația PSD Sector 1 de ceva vreme. Deci, nu e cazul”, a spus Dragnea, întrebat ce a făcut cu solicitarea unor membri CExN de a-l exclude din partid pe Cătălin Ivan, pentru declarații critice la adresa conducerii formațiunii.

Același lucru l-a susținut și președintele executiv al PSD, Nicolae Bădălău.