Goooool!

Redactor:
Lelia Munteanu
Goooool!
Bun găsit, vă spun de pe Arena Națională! Vreme minunată pentru joc. Suporterii s-au adunat deja, într-un număr impresionant. Am reușit să identific 69.999 - fanii din ministere, galeriiile din teritoriu.

În această clipă, își fac apariția pe gazon stranierii din Parlamentul European, în frunte cu Corina Crețu, care tocmai a semnat un contract pe patru ani cu FC Stăruința Bruxelles.

Întâmpinat cu urale, ia loc pe banca tehnică Mazăre, înpreună cu grupul său de ultrase.

Intră și echipa de mort-boys din Teleorman, care și-a dat sufletul pentru fiecare victorie. 

Dar iată că se consemnează prima fază importantă: atacantul Liviu Dragnea șutează cu aplomb, în bară („Țara va fi curând eliberată”) .

Coordonatorul de joc – pasă lungă lui Sorin Oprescu, care o ia, o plimbă și lobează peste peluză: „Dragă Victor, eu cetățeanul Sorin Oprescu, cred că ai capacitatea, inteligența, puterea și integritatea de a reda țara oamenilor ei, așa cum ei și-o doresc, am convingerea că ai maturitatea să iubești neamul acesta, pentru a fi acel conducător care să dea încrederea și speranța în viața acestui popor”…

Păcat, stimați ascultători, păcat că, nerefăcut după accidentare, Adrian Năstase n-a fost introdus în lot.

Tribunele freamătă. Intră pe teren galaxicul Victor Ponta.  Atmosferă de mare meci! Stadionul e un cazan sub presiune!

Galaxicul fentează spre dreapta și se lansează în stânga (fază care ne amintește derbyul din 2012).  Se lansează spre poartă. Driblează. Tribunele sunt în picioare. Lovește năpraznic: ” Vreau să fiu președintele tuturor românilor, vreau să fiu președintele fiecărui român și vreau să reușim împreună Marea Unire!” Și, da, e goooooool!
 

Inchide