A murit Kirstie Alley. Câștigătoare a două premii Emmy, actrița avea 71 de ani și a decedat din cauza unui cancer descoperit recent

A murit Kirstie Alley. Câștigătoare a două premii Emmy, actrița avea 71 de ani și a decedat din cauza unui cancer descoperit recent
A murit Kirstie Alley. Câștigătoare a două premii Emmy, actrița a murit la 71 de ani, din cauza unui cancer descoperit recent / Sursa foto: Twitterq
Publicat: 06/12/2022, 07:25

Actrița Kirstie Alley, cunoscută pentru rolul din serialul de comedie „Cheers”, celebru în anii 1980 și 1990, a murit de cancer la 71 de ani, potrivit unui anunț transmis de familie.

„Cu tristețe vă informăm că mama noastră incredibilă și iubitoare a murit”, au transmis copiii ei.

Alley a câștigat un premiu Emmy pentru rolul său de manager de pub în serialul TV extrem de popular în anii 80-90.

Actrița a apărut și în filme precum „Star Trek II: The Wrath of Khan”, „Drop Dead Gorgeous” și în seria „Look Who’s Talking”.

În anunțul transmis de familie nu se precizează din cauza cărui tip de cancer a murit actrița, dar se precizează că a fost „descoperit de curând”.

„Ea a fost înconjurată de familie și a luptat cu o forță incredibilă, lăsându-ne cu bucuria ei nesfârșită de a trăi”, conform mesajului transmis de familia lui Alley, citat de BBC.

„A fost o mamă și o bunica și mai uimitoare”, se adaugă în textul citat.

John Travolta, care a jucat împreună cu ea în serialul „Look Who’s Talking”, a transmis pe Instagram un omagiu la adresa actriței.

„Kirstie a fost una dintre cele mai speciale relații pe care le-am avut vreodată. Te iubesc Kirstie. Știu că ne vom revedea”, a scris el alături de o fotografie cu ea.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de John Travolta (@johntravolta)

În serialul „Cheers”, îndrăgitul sitcom NBC în care acțiunea are loc într-un bar din Boston, ea a interpretat personajul Rebecca Howe alături de actorul Ted Danson.

Ea a apărut în 147 de episoade după ce s-a alăturat show-ului la apogeul popularității sale și a continuat să apară până la sfârșitul său, în 1993.

În 1993, a câștigat un al doilea Emmy pentru cea mai bună actriță principală, de data aceasta pentru filmul „David’s Mother”.

Vă recomandăm să citiți și:

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în presă la televiziunea locală Iași TV Live și la săptămânalul 7Est, în anul 2010. Ulterior,citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase