Doliu la Holllywood! A murit actorul Frank Vallelonga Jr. El a fost găsit inconștient pe o stradă din New York

Doliu la Holllywood! A murit actorul Frank Vallelonga Jr. El a fost găsit inconștient pe o stradă din New York
Frank Vallelonga Jr (mijloc) a murit la 60 de ani/ Sursa FOTO: Profimedia
Publicat: 02/12/2022, 17:30
Actualizat: 02/12/2022, 17:32

Actorul Frank Vallelonga Jr., cunoscut mai ales pentru rolul din filmul „Green Book”, a murit la vârsta de 60 de ani. El a fost găsit fără suflare pe un trotuar din Bronx, în fața unei fabrici de producție de tablă.

Frank Vallelonga Jr, în vârstă de 60 de ani, a fost găsit fără suflare pe o stradă din cartierul Bronx, din New York City, în cursul zilei de luni, 28 noiembrie, iar după sosirea paramedicilor a fost declarat mort.

Actorul ar fi fost aruncat dintr-o mașină, însă cauza morții sale este deocamdară în curs de stabilire, potrivit The New York Post. Concluziile preliminare indică o supradoză, au declarat surse din cadrul forțelor de ordine pentru sursa citată.

Cadvrul actorului a fost găsit căzut pe un trotuar din Bronx de o persoană, care a sunat la numărul de urgență 911. Oamenii legii ajunși la fața locului au constatat că trupul neînsuflețit este chiar al actorului care câștigase premiul Oscar pentru apariția în pelicula „Green Book”.

Un suspect, în vârstă de 35 de ani, a fost arestat

Un bărbat a fost arestat în acest caz. Potrivit informațiilor, bărbatul care a fost reținut de polițiștii a declarat că Frank ar fi luat o supradoză de droguri. Momentan nu se cunoaște cauza decesului, potrivit  irishmirror.ie.

Conform politiei, suspectul ar fi aruncat cadavrul actorului din mașina fratelui său, Nick Vallelonga, Ulterior, Nick le-a spus autorităților că suspectul nu are carnet de conducere. Cazul morții lui Frank Valellonga jr. este anchetat de poliția din New York City.

Frank Vallelonga Jr. este cunoscut mai ales datorită rolului din filmul câștigător al Oscarului „Green Book”. Tatăl său, actorul Tony Lip, a jucat, printre altele, rolul unui mafiot în serialul de televiziune „Clanul Soprano”.
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase