Quentin Oliver Lee, un cunoscut actor de pe Broadway, a murit la 34 de ani

Quentin Oliver Lee, un cunoscut actor de pe Broadway, a murit la 34 de ani
Publicat: 04/12/2022, 10:33

Quentin Oliver Lee, cunoscut actor de pe Broadway a murit în urma unei lupte cu cancerul de colon în stadiul 4. Avea 34 de ani.

Soția lui Lee, Angie Lee Graham, i-a confirmat moartea  într-o postare pe Instagram, spunând: „A avut un zâmbet pe buze și a fost înconjurat de cei pe care îi iubește. A fost liniștit și perfect.”, a scris hollywoodreporter.com.

Creditele lui Lee pe Broadway au inclus producția din 2017 „Prince of Broadway” și varianta din 2021 a spectacolului „Caroline, or Change”. El a jucat rolul principal într-un turneu național cu „The Phantom of the Opera” și anul acesta a făcut parte dintr-o producție off-Broadway a show-ului „Oratorio for Living Things”, care a fost jucat timp de două luni după premiera care a avut loc în martie.

Colegii din distribuția spectacolului „Phantom of the Opera” au postat un omagiu pentru Lee pe pagina oficială de Instagram: „Familia Phantom este întristată să audă de moartea lui Quentin Oliver Lee. Quentin a condus cu brio turneul nostru din America de Nord în 2018. Inimile noastre sunt alături de familia și prietenii lui Quentin.”

În iunie, interpretul a declarat public faptul că a fost diagnosticat cu cancer de colon la sfârșitul lunii mai. Lee a spus că a avut COVID-19 la începutul lunii, dar după două săptămâni simptomele nu au dispărut, ceea ce l-a determinat să consulte un medic. După diagnosticul de cancer, a continuat să posteze actualizări despre starea sa de sănătate.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Christine McVie, membră Fleetwood Mac și cea care a scris unele dintre cele mai faimoase cântece ale trupei, a murit

Clarence Gilyard Jr, actorul cunoscut pentru filmele Top Gun și Die Hard, a murit

Artistul Pablo Milanés a murit la vârsta de 79 de ani

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase