100 de sportivi, prezenți la turneul de tenis unde a participat și vicecampioana Spaniei!

Publicat: 11 07. 2023, 20:49

Peste 100 de participanți din țări ca România, Polonia, Bulgaria, Germania, Slovacia, Ucraina, Grecia, Franța sau Spania sunt la a zecea ediție a turneului Argeș Cup Dr. Oetker.

Argeș Cup Dr. Oetker e un turneu internațional rezervat juniorilor, băieți și fete, simplu și dublu, cu vârsta de până la 16 ani, care face parte din calendarul Tennis Europe.

Competiția se desfășoară în perioada 7 – 16 iulie, la Tenis Club Curtea de Argeș. Directorul turneului este Gheorghe Borţan, iar arbitrul principal al competiţiei este Vlad Domințeanu.

100 de sportivi, la Argeș Cup Dr. Oetker

Anul trecut, Ion Țiriac a fost prezent la turneu, acolo unde a venit cu elicopterul. Miliardarul a asistat la meciul dintre câștigătoarea și finalista de la Wimbledon U 14, Alexia Tatu și Andreea Soare.

La ediția de acum cea mai bună clasată e Naema Labib, aflată pe locul 77 în clasamentul Tennis Europe.

Altfel, Gabriela Păun, care are părinții născuți în Curtea în Argeș, este vicecampioana Spaniei în 2022.

  • Ion Țiriac, mesaj dur despre cazul de DOPAJ al Simonei Halep: „După părerea mea, i-au terminat cariera Simonei, iar cineva trebuie să răspundă aici. Cât poate să ceară Simona? 100 de milioane, 200? Cine-i vinovatul? Cineva, totuși e vinovat, însă e trist ce se întâmplă cu Simona. Nu o compar că suntem noi români sau nu știu ce. Atunci când cineva îți dă o palmă, dacă nu îi dai două înapoi, m-a învățat tatăl meu acum 80 de ani, înseamnă că ești slugă și numai în genunchi”.