220 de DEȚINUȚI și doar trei dușuri cu apă SLOI. În două ore trebuia SĂ NE SPĂLĂM TOȚI. Cristi Borcea descrie COȘMARUL de la Jilava

Publicat: 08 07. 2018, 20:13

Borcea susține că nu a fost privilegiat în pușcărie, ci ajungea să gonească șobolanii când se ducea la WC. De asemenea, afaceristul acuză că ar fi stat într-o cameră fără lumină, plină de mucegai. 

În două ore trebuia să ne spălăm toți”, a povestit Borcea, într-un interviu pentru Kanal D, referindu-se la dușurile aglomerate de la Jilava. „Mi-a fost foarte greu să fiu privat de libertate. Vă spun cu mâna pe inimă, a fost o perioadă care sigur va lăsa urme pentru toată viața! Îmi doresc să mă recuperez pentru familie, pentru copii, dar nimănui nu i-aș dori să treacă prin ce am trecut eu, să ajungă, de pildă, să meargă la toaletă bătând cu sticla de plastic în ușă, să fugă șobolanii! E cumplit! Este un sentiment că totul se termină pentru tine și coșmarul te urmărește la fiecare pas.”

„Nu vă închipuiți cât de dificil era să te speli. Eram 220 de deținuți și aveam doar trei dușuri cu apă rece ca gheața. În două ore, toți trebuia să facem baie. A fost cumplit. Nici nu vreau să îmi mai amintesc. Arăt eu bine pe exterior, dar pe interior, sunt măcinat de suferință. Ce s-a scris despre mine, că aș fi avut un tratament preferențial acolo, sunt povești nemuritoare”, s-a mai plâns Borcea.