A murit fostul mare fotbalist Sinisa Mihajlovic! Antrenorul celor de la Bologna a luptat cu leucemia timp de 3 ani

Publicat: 16 12. 2022, 16:52
Actualizat: 16 12. 2022, 17:11

A decedat fostul mare fotbalist sârb Sinisa Mihajlovic, ultima oară antrenorul celor de la Bologna.

Fostul mare jucător de la AS Roma, Inter și Lazio a încetat din viață la doar 53 de ani într-un spital din Roma.

Antrenorul celor de la Bologna a luptat teribil cu leucemia încă din anul 2019, atunci când a fost diagnosticat pentru prima dată cu leucemie. A suferit de atunci trei cicluri de chimioterapie şi un transplant de măduvă osoasă. În tot acest timp, Sinisa Mihajlovic a antrenat și a plecat de la echipă în septembrie 2022.

„Când am aflat vestea, a fost groaznic. Am plâns zile de-a rândul, m-am gândit cât de repede trece viaţa. Nu am plâns de frică.

Voi înfrunta boala, voi lupta aşa cum am făcut întotdeauna, cu capul sus! Este o maladie agresivă, dar pot să o înving!”, spunea antrenorul când afla diagnosticul.

A murit fostul mare fotbalist Sinisa Mihajlovic! Antrenorul celor de la Bologna a luptat cu leucemia timp de 3 ani

Într-un comunicat, familia lui Sinisa Mihajlovic a anunţat „moartea nedreaptă, prematură” a unui „soţ, tată, fiu şi frate exemplar”.

„E o veste tristă, foarte dură! Săracul, era bolnav! Îmi pare rău! L-am cunoscut, am stat de vorbă în vremea în care Adrian Mutu juca în Serie A. Un băiat deosebit. Este o veste groaznică, a fost un mare fotbalist”, a fost reacția lui Victor Becali, pentru ProSport.

În carieră, Sinisa a evoluat pentru echipele Vojvodina Novi Sad, Steaua Roşie Belgrad, AS Roma, Sampdoria, Lazio Roma şi Inter Milano, având 63 de selecţii şi 10 goluri pentru naţionala Iugoslaviei.

Ca tehnician a antrenat pe Bologna, Catania, AC Fiorentina, Sampdoria, AC Milan, Torino, Sporting Lisabona şi naţionala Serbiei.