A murit Tony Ayala

Publicat: 16 05. 2015, 08:49

Veste a fost confirmată de fratele său. Polițiștii au găsit lângă Ayala heroină și o seringă, cauza preliminară a morții fiind o supradoză, potrivit New York Times.

Ayala, cunoscut și ca „El Torito”, a fost considerat un fenomen al boxului. Cariera sa s-a întrerupt brusc la 19 ani. Cu 22 de meciuri la activ, din care 20 încheiate prin KO, fenomenul El Torito se stinge nu din cauza vreunei accidentări, ci a problemelor cu legea. A violat o profesoară, fiind condamnat la 35 de ani de închisoare din care a efectuat 16.

Ieșit după gratii la 36 de ani, încearcă să revină în ring.  Câștigă primele cinci meciuri, apoi abandonează, în 2000, lupta cu Luis Ramos Campas, unul dintre cei care au pierdut titlul la marele Oscar De La Hoya. Este implicat într-o nouă agresiune asupra a două femei care însă îl rănesc, trăgând în el. Se intoarce la pușcărie, dar este eliberat în scurt timp. După patru ani a ajuns din nou după gratii, unde a stat până în 2014.

Câteva luni mai apoi, în San Antonio, într-un apartament, agresează două femei, care, apărându-se, îl rănesc cu o lovitură de pistol. Se întoarce în pușcărie, de unde este eliberat condiționat, la scurt timp.

„Am fost Tyson înainte ca Tyson să existe!”, spunea despre el.