Accidentare gravă în partida Brazilia – Argentina. Un fotbalist a primit o lovitură în ochi

Publicat: 10 06. 2017, 22:23
Actualizat: 12 06. 2017, 01:32

Atacantul echipei Manchester City a fost schimbat în prelungirile partidei cu Taison după ce a fost lovit cu cotul în ochi de către fundașul Nicolas Otamendi, colegul său de la echipa de club. Deși inițial, după primele teste efectuate, medicii n-au depistat nicio leziune în urma loviturii primite, după investigații amănunțite, doctorii au depistat o fractură a osului ochiului stâng.

Fractura orbitală este o ruptură a unuia din oasele care alcătuiesc orbită. Deoarece orbita este sediul globului ocular, o fractură orbitală poate fi gravă, care pune în pericol vederea. Orbita este complex constituită, alcătuită din șase oase: frontale, etmoidale, lacrimale, precum și sfenoid, maxilare și zigomă.

Brazilia a pierdut, scor 0-1, meciul jucat naționala Argentinei la Melbourne, pe Melbourne Cricket Ground. Gabriel Mercado, în minutul 45, a marcat singurul gol al reprezentativei pregătite de Jorge Sampaoli. Acum, oficialii CBF vor trebui să cheme un înlocuitor pentru Gabriel Jesus pentru a doua partidă de pregătire, cu naționala Australiei (13 iunie, de la ora 13:00), tot la Melbourne.