Acuzații grave în lupta pentru șefia FRF: În cazul lui Burleanu, vorbim de mită, șantaj, trafic de influență

Publicat: 27 02. 2018, 11:57

„De la 1 Martie mă suspend din funcție (n.red. – e angajat în cadrul FRF). Regret că nu a fost acceptată oferta de a se suspenda și el, Burleanu. Asta denotă o latură a felului de a fi. În urmă cu trei luni, când am făcut propunerea, trebuia să pună pixul jos, să se ducă să vorbească cu lumea, să meargă prin țară. El pleacă cu un plus mare. A oferit delegări, observări, invitații prin Turcia, pe la Cheile Grădiștei”, a spus Marcel Pușcaș la ProSport LIVE.

Acesta povestit și cum procedează echipa lui Răzvan Burleanu a de strânge voturi: „Se ocupă unii membrii ai staff-ului, dar s-a ajuns și la șantaj, la demiteri. Ei trimit adeziuni, dar nu vor fi 200 atâtea cât a strâns el…Adeziunea e un fel de sondaj din care poți să-ți dai seama câți sunt cu tine, câți sunt între două luntre și câți sunt împotriva ta. Apoi îți faci calculele. Câți sunt cu tine? 70-80. E, atunci…le dai o funcție ca refern zonal, sau delegări, sau ulei și zahăr.

Un susținător de al meu a fost amenințat cu demiterea, iar o echipă de liga a doua a fost amenințată că nu promovează dacă nu-i dă adeziunea lui Burleanu. Vorbim de mită, șantaj, trafic de influență și e de domeniul altor instituții ale statului.

Alegerile vor avea loc la data de 18 aprilie, iar pe lângă Pușcaș și Burleanu, candidează și Ionuț Lupescu.