Adevăratul motiv pentru care Keșeru nu a ajuns la Steaua: „După acel moment…”

Publicat: 15 08. 2015, 16:16

„De la Steaua nu m-a căutat nimeni. Am vorbit cu domnul Becali la telefon acum două luni și mi-a spus să mă întorc. După acel moment, nimeni de la Steaua nu m-a mai sunat și nici nu au făcut o ofertă la club. Singura cerere serioasă a fost de la Ludogoreț, pe care am acceptat-o imediat. Dorința de a juca fotbal la nivel înalt, de a rămâne în jurul echipei naționale a contat foarte mult. Pentru mine Steaua a fost clubul care mi-a adus satisfacții deosebite profesional si personal. Am trăit alături de suporteri minunați momente memorabile, m-au făcut să mă simt fotbalist adevărat. Vă țin pumnii la meciul cu Rosenborg”, a declarat Keșeru, care a venit în Bulgaria după experiența din Qatar, de la Al-Gharafa.

Întrebat de ce nu a mai ajuns Keșeru la Steaua, deși a fost dorit, antrenorul Mirel Rădoi a declarat că „nimeni nu poate plăti în România un salariu de 700.000 de euro”.

Sportnews.ro scrie că nu este pentru prima dată când Steaua „pierde” în fața lui Ludogoreț: anul trecut, fostul jucător al Petrolului Younes Hamza a ajuns în Bulgaria, iar bulgarii i-au eliminat pe roș-albaștri din play-off-ul Ligii Campionilor.