Adrian Cristea: A fost seara Stelei, noi am făcut un meci prost și e bine să învățăm din el

Publicat: 11 07. 2013, 00:05
Actualizat: 10 12. 2013, 14:27
Fotbalistul echipei Petrolul Ploiești, Adrian Cristea, a declarat miercuri seară, după Supercupa României, pierdută în fața Stelei, scor 0-3, că el și colegii săi au făcut un meci prost și trebuie să învețe din acesta, subliniind că steliștilor 'le-a ieșit cam tot".

Fotbalistul echipei Petrolul Ploiești, Adrian Cristea, a declarat miercuri seară, după Supercupa României, pierdută în fața Stelei, scor 0-3, că el și colegii săi au făcut un meci prost și trebuie să învețe din acesta, subliniind că steliștilor ‘le-a ieșit cam tot”.

„Era greu să mai facem ceva în 10 oameni. În seara asta le-a ieșit cam tot, a fost seara lor. Păcat că am pierdut. În seara asta am făcut un meci prost și e bine să învățăm din el. Acum așteptăm cupele europene”, a spus Cristea.

Campioana Steaua București a câștigat Supercupa României-Timișoreana după ce a învins, miercuri seară, pe Arena Națională din București, cu scorul de 3-0 (3-0), deținătoarea Cupei României, Petrolul Ploiești. Golurile au fost marcate de Nikolici ’21, Szukala ’32 și Pintilii ’41.