Adrian Mutu a primit viză pentru India

Publicat: 14 10. 2014, 12:13
Actualizat: 05 02. 2019, 22:05

Alături de fotografia cu viza primită, imagine prin care a dezmințit o stire apărută în Gazzetta dello Sport, Mutu a scris în limba italiană: „Nu înțeleg! Un ziar ca Gazzetta dello Sport poate să scrie o astfel de minciună fără să verifice informația”.

Gazzetta dello Sport a notat, marți, că potrivit presei din România Mutu s-ar fi prezentat la ambasada Indiei din București în stare de ebrietate. „Având în vedere faptul că formalitățile durau mult, fotbalistul român chiar ar fi amenințat personalul diplomatic. Acesta, evident, nu i-a eliberat niciun document și l-a invitat să se întoarcă după ce își revine din starea în care se afla”, a menționat jurnalul italian.

Adrian Mutu și-a reziliat contractul cu Petrolul Ploiești la 26 septembrie pentru a semna cu o echipă din India. Pe viza de intrare în India primită de Mutu apare numele grupării FC Pune City.

Prima ediție a campionatului profesionist de fotbal din India va debuta, astăzi, FC Pune City urmând să întâlnească, în deplasare, pe FC Dynamos Delhi, pentru care evoluează Alessandro del Piero.