Adrian Mutu are o ofertă din India: patronul clubului Petrolul confirmă

Publicat: 17 09. 2014, 15:09
Actualizat: 27 09. 2018, 19:24

„Am cunoștință de intenția celor din India în ceea ce îl privește pe Mutu, a apărut această propunere în vară, în timpul cantonamentului din Slovenia, dar nu s-a materializat nimic. Așa că acum nu este nimic concret. Adrian Mutu este jucătorului Petrolului pe care ne bazăm în continuare, mai ales că urmează meciul cu Steaua”, a spus Capră.

Întrebat dacă este exclus ca Adrian Mutu să plece de la Petrolul, Daniel Capră a răspuns: „Aștept o ofertă clară. Dacă va fi ceva serios, atunci ne vom așeza la masă. Însă repet, această ofertă din India este veche, datează din vară”.

Presa centrală a vehiculat, miercuri, informația potrivit căreia Adrian Mutu va fi transferat la unul din cele opt cluburi care vor participa la prima ediție a Indian Super League (ISL), competiție care se va desfășura pe parcursul a trei luni (octombrie-decembrie). În Indian Super League vor mai participa vedete ale fotbalului mondial precum francezii David Trezeguet și Robert Pires, italianul Alessandro Del Piero și englezul David James.