Alex Couto nu mai e director general la Dinamo! Decizia a fost luată de Consiliul de Administraţie

Publicat: 14 12. 2020, 15:11
Actualizat: 18 02. 2021, 00:16

Spaniolul Alejandro Couto Lago nu mai e directorul general al FC Dinamo Bucureşti. Decizia a fost luată de Consiliul de Administraţie.

București, 14 decembrie 2020. Consiliul de Administrație Dinamo 1948 a decis astăzi, în unanimitate, revocarea domnului Alejandro Couto Lago din funcția de director general al societății noastre. Până la desemnarea unui nou director general, clubul Dinamo București va fi reprezentat în exclusivitate de Constantin Eftimescu (președinte al Consiliului de Administrație) și Cornel Țălnar (membru al Consiliului de Administrație) în raporturile cu Federația Română de Fotbal (FRF), Liga Profesionistă de Fotbal (LPF), instituțiile bancare din România și partenerii clubului” e comunicatul oficial al clubului din „Ștefan cel Mare”.

Tot astăzi, Consiliul de Administrație al clubului a luat în discuție un nou plan de redresare financiară, sportivă și administrativă pentru Dinamo București, a precizat președintele Constantin Eftimescu.

CUTREMURĂTOR! Soția lui Nae Manea s-a stins la fix 6 ani de la moartea fostului antrenor!

Soția lui Nicolae Manea, fost jucător și antrenor de fotbal, a decedat, luni 14 decembrie! Cutremurătoar este faptul că moartea acesteia vine la 6 ani fără o zi de la moartea fostului om de fotbal!

Potrivit surselor Gândul.ro, soția lui Nae Manea s-a stins din viață luni, la 6 ani fără o zi de la moartea legendei Rapidului.

Nae Manea se stingea din viață pe data de 15 decembrie 2014

Nae Manea se stingea din viață pe data de 15 decembrie 2014, din cauza unui cancer hepatic care a evoluat extrem de repede!

Fostul rapidist s-a stins din viață la 60 de ani, lăsând în urmă lacrimi, durere și suferință. Familia legendei alb-vișinii nu și-a revenit nici acum din șoc, la fel ca și fanii, care l-au iubit necondiționat pe cel alintat „Ghepardul din Giulești”.