Alex Ferguson nu regretă că s-a retras din activitate. „Știam că mi-am făcut datoria”

Publicat: 20 10. 2013, 10:21
Actualizat: 05 02. 2019, 04:12

Fostul tehnician al echipei Manchester United, Alex Ferguson, a declarat, pentru presa britanică de sâmbătă, că nu regretă faptul că s-a retras din activitate la finalul sezonului 2012/2013, informează AFP.

„Știam în momentul în care am luat decizia că este cel mai bun lucru pentru mine. Știam că mi-am făcut datoria”, a spus Ferguson într-un interviu pentru Daily Telegraph. „Am ales momentul potrivit pentru a mă retrage. Succesele au fost uimitoare, dacă ne gândim la ce am trăit în cariera mea la United. Dar să uităm trecutul. Nu ajută la nimic”, a precizat scoțianul în vârstă de 71 de ani.

Alex Ferguson și-a arătat susținerea față de succesorul său la Manchester United, David Moyes. „Avem un antrenor tânăr și sunt aici pentru a-l ajuta. Am discutat mult cu David în ultimele săptămâni și David mi-a explicat proiectele sale. El are la club toată susținerea de care are nevoie și pe care o dorește”, a spus fostul tehnician.

Cu Alex Ferguson la conducere, Manchester United a câștigat 13 ediții ale campionatului Angliei și două trofee ale Ligii Campionilor.