Alexandru Maxim: Știam după meciul cu Finlanda că Victor Pițurcă va pleca de la națională

Publicat: 16 10. 2014, 21:13
Actualizat: 01 10. 2018, 04:42

„Știam ceva după meciul cu Finlanda. La cum l-am simțit pe dânsul, mă așteptam să se întâmple asta. Mie îmi pare rău, dar îi urez succes în Arabia Saudită. Toți ne-am pus anumite întrebări după victoria cu Finlanda și atunci am aflat. Suntem favoriți la calificare. Dânsul a avut rezultate foarte bune la națională, chiar dacă a fost și criticat. Din câte am înțeles, sunt șanse mici să ne suspende stadionul după meciul cu Ungaria, poate doar o peluză. E sinistru să joci fără spectatori în tribună”, a spus Maxim la Dolce Sport.

Selecționerul naționalei României, Victor Pițurcă, și Federația Română de Fotbal au reziliat contractul de comun acord, a anunțat, joi, site-ul oficial al FRF.

„FRF și Victor Pițurcă au reziliat astăzi, 16 octombrie 2014, de comun acord, contractul privind postul de selecționer al echipei naționale a României, precum și contractele celorlalți membri ai stafului primei reprezentative”, se arată în comunicatul FRF.

Federația Română de Fotbal anunță că mai multe detalii vor fi oferite de președintele Răzvan Burleanu într-o conferință de presă ce va avea loc luni, 20 octombrie, de la ora 12.00, la Casa Fotbalului.