Amenințarea lui Gigi Becali, după numirea unui selecționer străin

Publicat: 09 07. 2016, 08:52

Contestată încă dinainte să se întâmple, numirea lui Christoph Daum la națională drept noul selecționer ar putea avea repercusiuni grave. Becali susține că doi dintre jucătorii Stelei vor să se retragă de la echipa națională.

„Să se răzbune FRF și să nu mai cheme jucătorii Stelei? Păi este posibil ca jucătorii Stelei să renunțe la echipa națională. Care e problema? Din ce am auzit, am înțeles că se retrag, eu nu am voie să le spun asta, că suntem suspendați. Cel puțin doi vor să facă asta, că zic că nu se înțeleg cu antrenorul străin și că nu ar vrea să meargă. Nu vreau să spun mai multe. Lăsați faptele să vorbească”, a dezvăluit Becali la DigiSport.

George Becali a fost, încă dinainte de numirea lui Daum la națională, unul dintre cei mai vehemenți contestatari ai unei astfel de mutări. Joi, în cadrul conferinței de prezentare oficială a antrenorului german, Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, l-a acuzat pe Becali că a încercat să boicoteze ședința Comitetului Executiv al FRF.