Andrei Pavel, Marius Copil și Victor Crivoi, „schimbare”de carieră. Cum se joacă sportul care arde calorii într-un mod distractiv

Andrei Pavel, Marius Copil și Victor Crivoi, schimbarede carieră. Cum se joacă sportul care arde calorii într-un mod distractiv
Publicat: 03/04/2017, 20:49

Padelul este un sport antrenant, reprezentând un mix între squash și tenis. Acesta se joacă în 4, latura socială fiind o caracteristică definitorie pentru padel. Este ușor de învățat și poate fi practicat de persoane de orice vârstă, nefiind necesare cunoștințe în tenis. La Stejarii Country Club sunt disponibile cursuri individuale și de grup, pentru adulți și copii. De asemenea, în fiecare luni, miercuri și vineri se organizează evenimente, în cadrul cărora jucătorii își vor pune în mișcare toate grupele de mușchi și vor arde calorii într-un mod distractiv.

Padelul poate fi practicat la Stejarii Country Club pe două terenuri exterioare, care oferă condiții excelente de joc.

De asemenea, aceștia și-au exersat loviturile de golf sub îndrumarea instructorului internațional Santiago Munoz (jucător profesionist de golf, membru PGA).

Stejarii Golf Driving Range dispune de 20 de standuri pentru exersarea loviturii lungi, 8 standuri pentru exersarea loviturii scurte, zone de chipping din iarbă (800 m2) și putting green. Mai mult decât atât, zonele de chipping green permit exersarea atât a loviturilor lungi, cât și a celor scurte. Instructorul profesionist Santiago Munoz oferă cursuri atât pentru copii, cât și pentru adulți. Golful este un sport armonios, dedicat persoanelor care vor să își dezvolte gândirea strategică și precizia, experiența desăvârșită de la Stejarii Golf Driving Range fiind completată de amplasarea în mijlocul pădurii.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase