Anghel Iordănescu preia oficial funcția de selecționer

Publicat: 27 10. 2014, 12:29

„Propunerea președintelui a fost validată. Anghel Iordănescu e selecționer și cei trei antrenori, secunzi”, a declarat pentru MEDIAFAX Ioan Horoba, președintele clubului Gaz Metan Mediaș și membru în Comitetul Executiv al FRF.

Selecționerului Anghel Iordănescu, care îndeplindește și funcția de director tehnic al FRF, i se va întocmi un contract separat, care urmează să fie validat într-o altă ședință a Comitetului Executiv.

Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a propus, sâmbătă, ca funcția de antrenor principal al echipei naționale să fie preluată de Anghel Iordănescu și ca secunzi să fie Viorel Moldovan, Daniel Isăilă și Ionuț Badea.

Iordănescu a mai fost selecționer între anii 1993 și 1998, precum și între 2002 și 2004. El va fi din nou pe banca tehnică a naționalei la partida cu Irlanda de Nord, din 14 noiembrie, de la București, din Grupa F a preliminariilor Euro-2016.

Viorel Moldovan este în prezent selecționerul echipei de tineret a României, Daniel Isăilă a antrenat ultima oară echipa Astra Giurgiu, iar Ionuț Badea formația Oțelul Galați.

Victor Pițurcă și Federația Română de Fotbal au reziliat, în 16 octombrie, contractul de comun acord, tehnicianul semnând o înțelegere pe doi ani cu gruparea Al Ittihad din Arabia Saudită.