Antrenorul lui FC Basel, Murat Yakin: Am meritat să egalăm

Publicat: 07 11. 2013, 09:27
Actualizat: 07 11. 2013, 09:27

Antrenorul echipei FC Basel, Murat Yakin, a lăudat jocul bine organizat al Stelei, din meciul de miercuri seară, dar consideră că echipa sa a meritat să egaleze, deoarece a arătat spirit de luptă și caracter, informează uefa.com.

„Prima repriză a fost greu de urmărit. Steaua a fost bine organizată și a oferit un joc disciplinat. Nu au fost spații pentru noi ca să ne facem jocul. Totuși, faptul că am reușit să egalăm nu este ceva nemeritat, ținând cont că în repriza a doua meciul s-a desfășurat deseori într-o singură direcție . Una pesta alta, ne-a lipsit un pic de noroc ca să fructificăm ocaziile avute și uneori ne-a lipsit precizia la ultima pasă. Cu toate acestea, vom lua partea pozitivă din acest meci. Ne-am luptat chiar bine și am arătat caracter. Șansele de a merge mai departe din această grupă există în continuare”, a spus Yakin.

Campioana României, Steaua București, a încheiat la egalitate, scor 1-1 (1-0), meciul susținut, miercuri, în deplasare, în compania echipei elvețiene FC Basel, în etapa a IV-a a Grupei E a competiției. Golurile partidei au fost marcate de Sio ’90+1, respectiv Piovaccari ’17.