Antrenorul Simonei Halep a vorbit despre ce i s-a întâmplat tenismenei după atacul de panică și a dezvăluit cum se simte acum: „E nemulțumită!”

Publicat: 28 05. 2022, 18:41
Actualizat: 29 05. 2022, 09:46
Simona Halep

Jucătoarea de tenis Simona Halep a suferit un atac de panică la meciul cu Qinwen Zheng de la Roland Garros. La scurt timp după cumpăna prin care a trecut sportiva, antrenorul său, Patrick Mouratoglou, a clarificat situația acesteia.

Potrivit ProSport, Mouratoglou a oferit ultimele detalii despre starea Simonei Halep, care a suferit un atac de panică, pierzând meciul cu Qinwen Zheng, scor 6-2, 2-6, 1-6 în turul secund la Roland Garros.

Antrenorul a spus că Simona Halep și-a revenit la o oră după meciul în care a avut un atac de panică. Chiar dacă acum este nemulțumită de situația în care se află, sportiva își dorește să continue să muncească pentru a reveni acolo unde a fost odată: „Da, Simona se simte excelent! Bineînțeles că este nemulțumită de rezultat și de ceea ce s-a întâmplat, dar la o oră după meci a fost ok. Lăsăm în urmă ce s-a întâmplat și suntem gata să reîncepem treaba, pentru că e nevoie de multă muncă pentru a obține rezultate”, a afirmat fostul antrenor al Serenei Williams într-un live pe Instagram.

Halep: „Nu am știut cum să gestionez situația”

„Am avut un atac de panică. Nu am știut cum să gestionez situația, pentru că nu mi se întâmplă foarte des. Nu m-am mai putut concentra, nu am mai avut aceeași coordonare pe teren. Ea a profitat de acest lucru. După meci a fost destul de greu, dar mi-am revenit. M-am recuperat și trebuie să învăț ceva din acest episod. Mă bucur că acum pot zâmbi. Știam că totul va fi bine, doctorii au verificat fiecare aspect”, a spus Simonei Halep după meciul pierdut în turul doi la turneul de la Roland Garros.