Anunț WTA: la ce oră se va juca semifinala dintre Halep și Osaka, la Indian Wells

Publicat: 16 03. 2018, 08:03

Meciul dintre Simona Halep și Naomi Osaka nu are fixată ora de start, ci va începe după terminarea primei semifinale, cel mai probabil în jurul orei 05:30, dacă întâlnirea dintre Williams și Kasatkina nu se va prelungi, potrivit organizatorilor de la Indian Wells. 

Simona Halep (1 WTA) va întâlni o adversară surpriză în semifinale, pe Naomi Osaka (44 WTA), după ce nipona a eliminat-o în sferturi pe Karolina Pliskova din Cehia, a 5-a favorită a competiției de categorie Premier Mandatory. 

Simona Halep a învins-o în sferuri, în trei seturi, pe Petra Martic, scor 6-4, 6-7(5), 6-3, iar la final a recunoscut că nu știe cum a reușit să se califice în semifinale. Liderul mondial a vorbit și despre condițiile meteo, care i-au îngreunat jocul, dar și despre prezența la meciul surorilor Williams.

„A fost foarte greu să joc astăzi din cauza vântului, dar și din cauza stilului de joc al Petra-ei. Nu știu cum am câștigat, dar am câștigat! Am fost puțin frustrată din cauza vântului, mingea se mișca mereu. Am refuzat să pierd și am luptat până la final. Am vrut să fiu doar un fan la meciul surorilor Williams și să văd cum e să faci parte din acest public minunat. Sunt o mare fană a surorilor Williams”, a spus Simona Halep, la finalul meciului.