Anunțul făcut de Steaua: „Ne vom retrage”. Amenințarea lui Becali, după lovitura primită

Publicat: 03 08. 2015, 20:21
Actualizat: 03 08. 2015, 22:20

This browser does not support the video element.

„Cei de la CS Steaua ne-au comunicat că nu sunt de acord ca noi să continuăm să ne pregătim în Ghencea, așa că suntem nevoiți să gasim soluții. Una dintre acestea este Mogoșoaia, dar mai este și o altă variantă (…). Meciurile le vom juca pe Arena Națională”, a declarat Argăseală.

Președintele Stelei a precizat că motivul pentru care MApN a dat afară Steaua din Ghencea este denumirea clubului. ”Cei de la CS Steaua ne-au solicitat să renunțăm la denumirea de FC Steaua București, de la Registrul Comerțului, pentru a ni se permite accesul, dar acest lucru este imposbil. Nu putem face așa ceva. Și pentru că am refuzat, atunci ei au luat decizia asta (…) Îi vom notifica pe cei de la CS Steaua că ne vom retrage toate lucrurile de acolo. Noi nu am vrut să se ajungă aici, dar daca așa vor, n-avem ce face. Nu știu dacă au bani să le cumpere ei. Cât despre siglă, procesul privind evaluarea văd că se prelungește pentru că cei de la Clubul Sportiv n-au găsit încă o firmă care să facă acest lucru”, a mai spus Argăseală.

Cu toate acestea, patronul Stelei, Gigi Becali, nu pare dispus să renunțe prea ușor și amenință că va ”lua” de pe stadion nocturna, tribuna oficială și tabela, care sunt ”ale lui”. ”Acolo, nocturna este a mea! Eu am cumpărat-o. Tot ce e la tribuna oficială, lifturi, lumini, camere de luat vederi, tot ale mele sunt pentru că le-am cumparat de la executorul judecătoresc. Dacă eu iau alea de acolo, ei ar rămâne fără nimic”, a declarat Gigi Becali conform sport.ro.