Anunțul lui Mutu despre transferul la Petrolul Ploiești

Publicat: 02 12. 2013, 10:10
Actualizat: 21 03. 2019, 22:08

Adrian Mutu susține că transferul său de la francezii de la Ajaccio la echipa prahoveană Petrolul Ploiești este stabilit, contrazicând astfel spusele antrenorului Cosmin Contra care a declarat recent că împrumutul ar putea pica în orice moment.

Anunțul a fost făcut de Mutu la sosirea în țară, atacantul lui Ajaccio venind în România pentru a vedea din tribune meciul dintre Steaua și Petrolul Ploiești, viitoarea sa echipă.

Întrebat dacă a ajuns în țară și pentru a semna contractul cu Petrolul, Mutu a explicat că nu are cum să facă acest lucru până anul viitor. „N-am cum să semnez”, a declarat jucătorul, potrivit sport.ro.

„Am venit să văd un meci de fotbal și lucruri personale(…). Eu nu pot să fac nimic până în ianuarie. Mutarea e rezolvată 100%”, a mai spus el.

Antrenorul Petrolului, Cosmin Contra spunea recent că transferul lui Mutu la echipa prahoveană nu este sigur. „El are o înțelegere cu președintele lui Ajaccio, dar dacă până în ianuarie vine o ofertă din Dubai pe nu știu câte milioane, nu zice la revedere”, a declarat el.