Anunțul poliției din Brazilia în cazul lui Neymar, celebrul fotbalist acuzat de viol

Publicat: 30 07. 2019, 12:35

Departamentul de poliție din Sao Paulo va trimite marți deciziile procurorilor care vor avea la dispoziție 15 zile pentru a soluționa cazul, a declarat, potrivit The Guardian, purtătorul de cuvânt al Tribunalului din Sao Paulo. Ulterior, un judecător va oferi sentința finală.

Cercetarea a demarat după ce modelul din Brazilia, Najila Trindade Mendes de Sousa, a pretins că fotbalistul lui Paris Saint Germain a atacat-o într-un hotel din Paris, în luna mai. Neymar a negat vehement acuzațiile, susținând că este doar o încercare a tinerei de a obține bani de la el și că relația dintre el și modelul brazilian a fost consimțită.

Pentru a-și demonstra nevinovăția, în luna iunie, Neymar a făcut publice o serie de fotografii care înfățișau discuțiile purtate de cei doi pe WhatsApp și, de asemenea, fotografii în care apare alături de Trindade.

Neymar a ajuns la Paris Saint Germain de la Barcelona, în urma celui mai scump transfer din istorie, în valoare de 222 de milioane de euro, însă vedeta brazilianîși dorește să ajungă din nou în formația catalană, conform presei internaționale.