Arbitri ruși la meciul Swansea – Petrolul Ploiești

Publicat: 15 08. 2013, 13:12

Partida Swansea – Petrolul Ploiești, programată la 22 august, în cadrul primei manșe a play-off-ului Ligii Europa, va fi condusă de o brigadă de arbitri din Rusia, informează, joi, site-ul oficial al grupării prahovene.

UEFA l-a delegat la centru pe Serghei Karasev, în vârstă de 34 ani. Aflat din 2010 pe lista FIFA, Karasev a arbitrat mai multe meciuri ale echipelor românești în competițiile continentale, ultima dată fiind delegat în primăvara acestui an, la Steaua – Chelsea, scor 1-0, în cadrul optimilor de finală ale Ligii Europa.

La partida de pe Liberty Stadium din Swansea, Karasev va fi ajutat la cele două tușe de asistenții Tikhon Kalugin și Anton Averianov, arbitru de rezervă urmând să fie Maxim Laiușkin.

Observator pentru arbitri a fost desemnat spaniolul Juan Antonio Fernandez Marin, iar delegat din partea UEFA va fi germanul Thomas Weyhing.

Formația Petrolul Ploiești întâlnește, la 22 august, de la ora 21.05, în deplasare, echipa galeză Swansea, în cadrul primei manșe a play-off-ului Ligii Europa.