Atletico Madrid caută tinere talente în România. „Luăm în serios orice fotbalist care ar putea să se integreze în grupul nostru”

Publicat: 01 11. 2014, 13:04

Atletico Madrid dorește să îi aleagă din România pe viitorii fotbaliști care vor juca pe Vicente Calderon. Clubul spaniol a încheiat un parteneriat cu un club de juniori din București, astfel că cei mai talentați copii vor avea șansa să plece la Madrid, relatează Dolce Sport.

Proiectul Academiei de Fotbal Atletico Madrid are în staff doi membrii noi, Carlos Sanchez Aguiar și Julio Martinez, pe care i-a detașat la Bucuești.

„Atletico supervizează toate marile echipe și România este o țară interesantă”, a explicat Sanchez Aguiar. „Primim încontinuu informații de la persoane atente la ce se întâmplă în fotbalul românesc și luăm în serios orice fotbalist care ar putea să se integreze în grupul nostru de aici”, a adăugat el.

De asemenea, Daniel Prodan, fostul jucător al finalistei Champions League din sezonul trecut, s-a arătat bucuros de această veste.

„Are tot respectul meu acest club de junior, Regal București, care a ajuns la un parteneriat cu Atletico Madrid. Dovadă că acești doi antrenori au venit să predea filozofia clubului Atletico Madrid”, a spus Prodan.