Au oferit 15 milioane de dolari pe Chiricheș? „Nu a semnat cu Tottenham, totul poate cădea”

Publicat: 29 08. 2013, 13:52
Actualizat: 06 02. 2019, 15:57

Vlad Chiricheș (23 de ani) putea fi transferat de Steaua pentru o sumă mult mai mare decât cea oferită de Tottenham, dar jucătorul nu a fost încântat de echipa care l-a vrut.

Echipa lui Olăroiu din Emiratele Arabe Unite, Al Ahli, ar fi oferit 15 milioane de dolari pentru transferul lui Chiricheș, însă acesta nu a dorit să plece în țările arabe.

„Arabii au dat 15 milioane de dolari, dar Chiricheș n-a vrut să plece nici în ruptul capului în Emirate. Gigi l-ar fi dat la Al Ahli. De ce? Fiindcă Gigi are o datorie de 4 milioane de euro la Olăroiu și ar fi scăpat de restanță. Achita datoria și rămânea cu 7,2 milioane de euro. Oricum, Chiricheș încă n-a semnat cu Tottenham, deci totul poate cădea în ultima clipă”, a declarat un prieten de familie al mamei jucătorului, pentru Libertatea.

Cu toate acestea, Chiricheș a plecat deja la Londra, unde va face vizita medicală și urmează să semneze cu Tottenham pe cinci ani, pentru un salariu de 100.000 de euro pe lună, a anunțat impresarul Victor Becali.