Aur pentru România! Andrei Nica și Georgeta Popescu, primul loc pe podium în cadrul Jocurilor Olimpice de Tineret – FOTO

Publicat: 20 01. 2020, 15:32

Andrei Nica a obținut un timp de 2:24.80, la egalitate cu germanul Alexander Czudaj, ambii trecându-și în cont medalia de aur. Pe poziția a treia s-a clasat Quentin Sanzo, din Liechtenstein.

Astfel, România a a câștigat medalii de aur la monobob atât la feminin, cât și la masculin. Duminică, Georgeta Popescu (17 ani) s-a clasat pe prima poziție, deasupra sportivelor Viktoria Cernanska (Slovacia) și Celine Harms (Germania).

„Auuuuur! Andrei Nica e campion olimpic de tineret la monobob! Bravo, copil frumos! Felicitări antrenorilor Cezar Popescu și Dan Scurtu. România are ambele medalii de aur la monobob, Georgeta Popescu și Andrei Nica! Auuur!”, a fost reacția Comitetului Olimpic și Sportiv Român, pe pagina de Facebook.

Prima medalie a României la Jocurile Olimpice de Tineret a fost obținută miercuri, de Ramona Ionel (17 ani). Sportiva a terminat pe locul trei proba de patinaj viteză.

Sursă FOTO: Comitetul Olimpic și Sportiv Român / Facebook