Australian Open 2021. Cu cine joacă Simona Halep în turul 2. Victorii pe linie contra următoarei adversare

Publicat: 08 02. 2021, 13:29
Australian Open 2021. Cu cine joacă Simona Halep în turul 2. Victorii pe linie contra următoarei adversare

Simona Halep s-a calificat în turul 2 la Australian Open 2021, unde o va întâlni pe Ajla Tomljanovic, pe care a învins-o în precedentele trei întâlniri.

În primul tur, australianca Ajla Tomljanovic (27 de ani, locul 72 WTA) a trecut de Misaki Doi, scor 6-2, 6-1, identic cu cel obținut de Simona Halep în fața sportivei Lizette Cabrera.

Până în prezent, Simona Halep şi Ajla Tomljanovic s-au mai întâlnit în trei rânduri, toate partidele fiind câștigate de româncă.

* 2018, Cincinnati: Simona Halep – Ajla Tomljanovic 4-6, 6-3, 6-3

* 2019, Roland Garros: Simona Halep – Ajla Tomljanovic 6-2, 3-6, 6-1

* 2020, Adelaide: Simona Halep – Ajla Tomljanovic 6-4, 7-5

Simona Halep se simte în formă la Australian Open 2021. “E o plăcere!”

La scurt timp după victoria cu Lizette Cabrera, Simona Halep a declarat că se simte în formă, precizând, totuși, că partida cu Ajla Tomljanovic va fi unde dificilă, în principal pentru că australianca lovește foarte tare mingea. Ex-liderul WTA este, însă, gata să-și dea sufletul pe teren și să meargă mai departe în competiție.

E un sentiment extrarodinar să mă întorc aici, la Melbourne şi să joc Australian Open. Am amintiri minunate şi este întotdeauna o plăcere să revin. Azi a fost o zi bună. A fost foarte greu să încep turneul după atât de mult timp şi când joci, adversarul tău este întotdeauna dificil. Mă simt bine. La Adelaide am jucat un meci împotriva lui Ash (n.r. – Barty) şi a fost foarte bine. Apoi am venit aici (n.r. – la Melbourne) şi am jucat câteva meciuri. Corpul meu este în formă. Este întotdeauna dificil să joci împotriva unei sportive care loveşte foarte tare mingea, aşa cum este Tomljanovic. Aşa că trebuie să fiu puternică pe picioare, să mă concentrez asupra mea şi să dau tot ce am mai bun”, a declarat Simona Halep.