Autopsia lui Ekeng, IRELEVANTĂ

Publicat: 09 05. 2016, 14:33

Fotbalistul ar fi avut inima foate mărită, ceea ce indică o problemă cardiacă, au declarat surse judiciare pentru MEDIAFAX. Cu toate acestea, autopsia în cazul lui Ekeng nu este relevantă.

Medici de la Institutul Național de Medicină Legală(INML) au efectuat, luni, autopsia pe trupul fotbalistului Patrick Ekeng. Surse apropiate anchetei au declarat pentru MEDIAFAX că rezultatele obținute la autopsie nu sunt relevante pentru a se stabili cauza exactă a morții fotbalistului. Aceleași surse spun că nu au fost puse concluzii scrise și că urmează ca, în regim de urgență, să fie făcute alte teste, printre care și examen toxicologic.

La autopsie a asistat și un medic venit din Camerun, la cererea familiei. Câteva dintre rudele fotbalistului au fost prezente, luni, la sediul INML, printre ele și fratele fotbalistului, urmând ca marți să ajungă în țară și soția.

Sursele citate au declarat că până la acest moment nu a fost elaborat un document oficial din parta INML pentru că familia nu a adus, încă, un pașaport al lui Patrick Ekeng.